Download Branding

Het Grijze Gebied

Seizoen 2013

Lebbis speelt zijn voorstelling Het Grijze Gebied van januari t/m mei 2013 in de theaters. Daarnaast duikt Lebbis op onverwachte, unieke plekken op.
Houd voor deze bijzondere optredens onze site in de gaten. 


Wie Lebbis de afgelopen jaren gezien heeft, weet met hoeveel liefde en hoeveel vertrouwen hij de wereld oppakt, bekijkt, omdraait, binnenste buiten keert, afbreekt en weer opbouwt. Op zoek naar de verwondering, de diamanten die toch steeds weer langskomen. En handvatten om te snappen waarom het fout is gegaan.

Als er duidelijkheid zou zijn in de wereld, dat zou makkelijk zijn. Als de waarheid bestond, dan was het eenvoudig.

Lebbis gaat op zoek naar het belang dat mensen bij hun duidelijkheid en hun waarheid hebben. En dan de deuken erin trappen. Als je een grap maakt en er wordt gelachen, lachen we dan omdat het klopt, of juist omdat het niet klopt. Wie het antwoord weet mag het zeggen.

Lebbis gaat door waar anderen stoppen. Waarom? Omdat hij nog niet is uitgezocht.

En de mensen die zijn laatste paar programma's hebben gezien, weten dat hij niets liever doet dan dat met u te delen. En zij zullen u vertellen dat dat ook nog eens heel grappig is. Soms. En ontroerend. Soms. En zij kunnen het weten. Een bijzondere avond wordt het. In Het Grijze Gebied.