Download Branding

Optredens op bijzondere locaties

Seizoen 2012 - 2013

In seizoen 2012-2013 seizoen duikt Lebbis op op rare, unieke plekken op. Een voorstelling in een metro buis. Wie weet een stal. Het kan ook zo maar ergens op een dak zijn.
De speeldata van deze bijzondere locaties worden een aantal weken van te voren bekend gemaakt, via de website www.lebbis.nl  en via www.bunkertheaterzaken.nl.
U gaat het horen. Via social media. Via de website. Via via.
Hans Sibbel is een onvervalste moralist, en gelukkig maar, want iemand moet het ons toch eens zeggen?

Na twee eerdere nominaties, ontving Lebbis voor zijn voorstelling BRANDING (2010) de Poelifinario; de prijs voor het beste cabaretprogramma van het afgelopen seizoen. En Terecht!

De VSCD cabaretjury over BRANDING:

"Lebbis vertoont een superieure balans tussen engagement en amusement, tussen moraliseren en de draak steken, tussen uitgesproken irritatie en relativerend laissez faire. (...) Kenmerkend is zijn snelheid, zijn grapdichtheid, maar ook de manier waarop hij zijn persoonlijke ervaringen weet te koppelen aan de actualiteit. Na 22 jaar is zijn noodzaak om dingen te zeggen op het toneel meer voelbaar dan ooit. Ook nu bedient hij zich van zijn handelsmerk, de accumulerende tirade, maar het is meer gedoseerd en minder vermijdelijk.  Bespiegelingen over nieuws-gbeurtenissen van die week passen zo logisch in de show alsof ze maanden ervoor zijn bedacht. (...) Hier staat een grandioos theatermaker die zichzelf en de tijdgeest genadeloos fileert."