Download Branding

Downloads

Download een voorstelling, want naar de winkel gaan voor een DVD is zó 2008.

Hoe werkt het?
Heel erg simpel: Kies de voorstelling die je wil downloaden, vul je mailadres in en betaal met iDeal. Vervolgens ontvang je per mail een link naar de download. Je kunt een bestand maximaal drie keer downloaden. Omdat je een link krijgt toegestuurd, is het nodig je mailadres in te vullen, maar verder wordt daar uiteraard niets mee gedaan: Geen nieuwsbrief, geen reclame. Trust me.

Technisch?
De videobestanden zijn in MP4-formaat en kunnen afgespeeld worden op alle besturingssystemen door (vrijwel) alle mediaplayers als iTunes, Windows MediaPlayer, VLC, etc. Heb je geen (goede) mediaspeler? Probeer dan VLC mediaplayer: klein, simpel, gratis en speelt alles af.

Vragen?
Vragen, tips, opmerkingen, suggesties, verzoekjes en dergelijke kun je richten aan de webmaster.

Branding (video / show)

€3,00

Technische gegevens: Het bestand is 932MB groot. 720 bij 400 pixels (16:9). bestandsformaat: MP4. Duur: 1:27:19.

Lebbis was met zijn voorstelling BRANDING de winnaar van de Poelifinario 2011: de VSCD cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. De Cabaretjury over BRANDING: "Kenmerkend is zijn snelheid, zijn grapdichtheid, maar ook de manier waarop hij zijn persoonlijke ervaringen weet te koppelen aan de actualiteit. Een

... lees verder

Download YouTube voorproefje

ANTIGONE (script toneelstuk)

€ 0,00

In 2008 heeft Hans Sibbel voor het Noord Nederlands Toneel (NNT) de tragedie Antigone van Sophokles hertaald en geregistreerd. Het is de eerste keer dat Sibbel een toneelstuk regisseert.
Het stuk verhaalt over Antigone, die haar twee broers wil begraven die elkaar hebben gedood in hun strijd om de macht in Thebe. Wanneer koning Kreon haar dit verbiedt, negeert Antigone dit verbod, met fatale gevolgen. "Ik wil dit al heel lang", legt Sibbel zijn keuze uit. "Ik hou enorm van basisvragen, zoals Griekse drama's die zo graag stellen. In het cabaret kom ik drama zo puur en zo helder als dat van Antigone maar zelden tegen.""
Gratis Download van 'ANTIGONE' (PDF)

Recensie uit de Volkskrant (aparte download: PDF)
Recensie uit NRC-Handelsblad (aparte download: PDF)
(het zou kunnen dat de PDF zich opent in je browser. Dat hangt van je browser en instellingen af. Als je de PDF wil downloaden, klik dan met je rechtermuisknop op de knop en kies voor 'opslaan als...' (of iets van die strekking)

W2P (boek)

€ 0,00

Wie kent Charles Darwin niet? Precies. Die van de evolutie.
Wie kent Hans Sibbel niet? Precies. Die.
Hans Sibbel heeft dit heerlijke boek geschreven over de evolutie. Waarom zijn we hier op aarde, waar gaan we heen en waarom zat Darwin ernaast. Sibbel doet dit op zijn eigen, onnavolgbare wijze: met humor, kennis van zaken en een groot gebrek aan bescheidenheid.
U zult zich verbazen over feiten, verhalen en conclusies, die bladzijde na bladzijde uw geest zullen prikkelen. Dit is een onmisbaar boek. Alle feiten berusten op een verontrustende waarheid. U zult voor het eerst iets over DNA lezen wat u begrijpt en waar u niet langzaam van in een coma glijdt.
Hans Sibbel biedt weldoortimmerde ideeën en prachtig afgeronde eye-openers. Over feminisme, godsdienst, teckels, zaad, de borst van Janet Jackson – alles heeft met elkaar te maken en wordt duidelijk in Welcome To Paradise.

Gratis Download van 'W2P' (PDF)

De omslag van het boek (aparte download: PDF)
(het zou kunnen dat de PDF zich opent in je browser. Dat hangt van je browser en instellingen af. Als je de PDF wil downloaden, klik dan met je rechtermuisknop op de knop en kies voor 'opslaan als...' (of iets van die strekking)

Brieven aan Jan Peter (boek)

€ 0,00

Peter Heerschop is cabaretier, succesvol humorist en als we de naam NUHR laten vallen, weet u genoeg. Houdt van een tukje op de bank en andere mensen gelukkig maken.
Hans Sibbel is een bekende verschijning op de podia als Lebbis en altijd bereid tot commentaar op alles. Zijn droom is om gelukkig te worden.
Viggo Waas: ook NUHR en af en toe een film waar ze een lekkere acteur nodig hebben. Maakt vrouwen gelukkig door zuinig op zijn lichaam te zijn.

Aan Jan Peter is hun tweede gezamenlijke boek. Eerder verscheen De puinhopen van professor Pim Fortuyn. Jan Peter Balkende heeft achtentwintig brieven aan de kiezer geschreven. Van Marianne Timmer tot Angela Merkel. Het zijn geen brieven zoals normale mensen brieven schrijven. Het is voornamelijk een opsomming geworden van alles wat hij de afgelopen jaren goed heeft gedaan Wij, Hans Sibbel, Peter Heerschop en Viggo Waas, lazen zijn bundel en konden ons niet inhouden. We hebben gereageerd. Wij hebben namens alle achtentwintig geadresseerden brieven terug geschreven. We moesten wel.

Ons doel is niet om een persoon aan te vallen. Maar wel waar hij voor staat. Waar de politiek mee bezig is. Niet met inhoud, niet met de grote gebeurtenissen van deze tijd, maar schaamteloze mannetjesmakerij met als enig streven gekozen te worden. Dit had net zo goed over Wouter Bos of Mark Rutte kunnen gaan.

Dit boek is te lezen zonder eerst de brieven van JP te lezen. Want dan moet je zijn boek kopen. Zonde van het geld.
Gratis Download van Brieven aan Jan Peter (PDF)

De omslag van het boek (aparte download: PDF)
(het zou kunnen dat de PDF zich opent in je browser. Dat hangt van je browser en instellingen af. Als je de PDF wil downloaden, klik dan met je rechtermuisknop op de knop en kies voor 'opslaan als...' (of iets van die strekking)

Branden? Torrenten?
Omdat ik het leuk vind dat zoveel mogelijk mensen mijn voorstellingen kunnen zien, heb ik besloten ze ter download aan te bieden voor een bijzonder schappelijk bedrag. Eigenlijk voor niets, want dat bedrag dekt voornamelijk de vaste kosten als iDealkosten, hosting en datatraffic.
Ik kies er, tegen vele adviezen in, bewust voor om de voorstelling in een open formaat aan te bieden: geen wachtwoorden, geen gedoe. Als je hem hebt gedownload zou je de show kunnen kopiëren voor vrienden of op YouTube kunnen gooien, maar je begrijpt: Dat heb ik liever niet.

Er zit bloed, zweet en tranen in mijn voorstelling. Ik heb betaald voor de productie en de opname. Voor het aanbieden als download. Voor deze site. Voor alles. Uit eigen zak. En ik hoop in de nabije toekomst ook oudere shows en toekomstige shows aan te kunnen bieden; goedkoper voor jou, handiger voor mij. Dus doe mij en jezelf een lol en steun dit project: voor een paar euro ben je eigenaar van een volledige show. Hou hem voor jezelf en verspreid hem niet. Als anderen de show willen hebben als digitaal bestand: wijs ze dan op deze site, zodat ze hem zelf voor een paar euro kunnen downloaden.

Dankjewel en hartelijke groet,
Hans Sibbel